Webáruház készítés-fejlesztés profik által

Vannak eladásra váró termékei, de nincs webáruháza? Itt az ideje, hogy kihasználja a világháló adta lehetőségeket! Dilemma előtt áll? Webáruház bérlés vagy teljesen egyedi weboldal? Ha a Minibolt webáruház készítés rendszerét választja nem fog csalódni. Garantáljuk Önnek a problémáktól mentes és biztonságos üzemmenetet.

Webáruház bérlése vagy elkészítése előtt kívánságára készítünk Önnek egy tesztáruházat, hogy költségmentesen első kézből meggyőződhessen az adminisztrációs felület egyszerű kezelhetőségéről és megismerhesse az adminisztráció minden fázisát. Lehetősége van feltölteni a saját termékeinek leírását és fotóit. A fotók átméretezését a program automatikusan végzi, ezzel nem kell bajlódnia. Leadhat próbarendeléseket is és végig kísérleti a rendelés folyamatát lépésről lépésre. Ha a Minibolt webáruház fejlesztés rendszere mellett dönt, az elvárásaihoz igazodva alakítjuk ki webáruháza designját, fejlécének struktúráját beépítve cége logóját illetve elképzelése alapján elkészítjük azt.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Elkészítjük megadott képek segítségével a főoldali slideshow-t (diavetítést), szintén az Ön elképzelései szerint. Ezzel is vonzóbbá teheti weboldalát, termékeit látogatói számára. Létrehozzuk termékei fő- és alkategóriáit, fő- és almenü struktúráját, segítséget nyújtunk képgalériájának létrehozásához. Beállítjuk termékei választható egyedi jellemzőit, a készleteinek kezelését, a termékek szállítási és fizetési feltételeit. Beépítjük Google analytics fiókjának kódját és cégének Facebook oldalának aktuális bejegyzéseit is figyelemmel kísérhetik webáruháza látogatói. Kívánsága szerint szövegezzük meg a vásárlóknak küldött emailjeit.

Tárhelyének méretét és adatforgalmát nem korlátozzuk, postafiókjai számának sincs korlátja. A webáruház készítése során folyamatosan tartjuk önnel a kapcsolatot – email, telefon és skype segítségével – minden felmerülő kérdésben konzultálunk Önnel, de később is, ha problémával találkozik díjmentesen a rendelkezésére állunk.