Whirlpool márkaszerviz a gépek és ügyfelek szolgálatában

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a hosszú ideig jó szolgálatot tett háztartási gép egyszer csak megadja magát. Ekkor csak a csere vagy a javítás segíthet.

[wp_ad_camp_1]

Whirlpool márkaszerviz által az Ön háztartási gépei is újra rendeltetésszerűen működhetnek. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor azt vesszük észre, hogy valami elromlott. Azonban nagyon nem mindegy, hogy egy egyszerű óráról, vagy egy olyan háztartási gépről van-e szó, mint a tűzhely vagy a mosógép. Sokan ekkor az új termék vásárlása mellett teszik le a voksukat. Ennek egyik oka, hogy sokan úgy gondolják a javítás csillagászati összegekbe kerülhet. Nem tagadjuk, vannak olyan szerelők és szervizek, ahol gyakorlatilag hasra ütésszerűen mondanak egy árat. Sajnos, ezzel a szakma jóhírnevét is rombolják. Azonban nem kell elkeseredni, ugyanis vannak tisztességes szervizek is. Ilyen például a szervizbudapest.hu weboldal, vagyis a Whirlpool szerviz, amely weboldalán felesleges sallang nélkül feketén-fehéren közli az árakat.

Whirlpool szerviz

Whirlpool szerviz

A szerviz munkatársai azt az alapelvet vallják, hogy jobb már az elején letisztázni a dolgokat, ennek megfelelően a megrendelő már a javítás megkezdése előtt megtudja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, mennyi ideig fog tartani és hogy mikor tudják elkezdeni. Valamint arról is a javítás megkezdése előtt értesítik, hogy az elvégzett munka után jár-e garancia. A javítás megkezdése előtt árajánlatot tesznek, így eldöntheti, hogy szeretné-e a javítást vagy sem. A szervizbudapest.hu weboldalára ellátogatva megtekintheti azokat a termékeket, amiknek a Whirlpool szerviz vállalja a javítását, valamint az árakat is megnézheti és elérhetőséget is találhat. Továbbá megtekintheti a kapcsolatfelvételtől a javításig a teljes menetet.