www.banktechsafe.hu – Biztonsági berendezések kedvező áron

Manapság muszáj felkészülnünk a legváratlanabb veszélyekre is, hogy megőrizzük a vagyontárgyainkat. Legyen szó értékpapírokról, pénzről, ékszerekről, egy bútorszéf vagy egy páncélszekrény a legjobb választásnak bizonyul.

[wp_ad_camp_1]

www.banktechsafe.hu weboldalára kattintva megtudhatunk mindet, melyet a biztonságos óvintézkedésekről tudnunk kell. A teljes kínálatunkat a weboldalunkon megtalálja, melyek mellé részletes leírást is társul. A Banktech Safe több mint 20 éves fennállása alatt elnyerte a vásárlók bizalmat, így a legtöbb Magyarországon található bank, szálloda, irodaházak, pénzintézet mind minket és berendezéseinket, eszközeinket választották. Amennyiben Ön is szeretne segítséget kérni tőlünk forduljon hozzánk bizalommal, mivel nálunk a magas szakértelem és a minőség garantált. Az összes általunk forgalmazott berendezés és eszköz a MABISZ által elnyert minősítéssel rendelkezik, továbbá megfelelnek a legmagasabb műszaki színvonal szabványainak, melyet az EUROSAFE, a német VDMA és az osztrák VSÖ által érdemeltek ki.

A Bankteck munkatársai magas szakértelemmel rendelkeznek, akik több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, és megfelelnek a nyugat-európai gyárak technikai hagyományaikat. A Bankteck folyamatos fejlődési tendenciát mutat, amely az ár érték arányos munkáról vélekedik. A kínálatunkban megtalálja a bútorszéfeket, páncélszekrényeket, pénzszámlálókat, biztonsági plombákat, videókamerás és kártyás beléptető rendszereket és még sok más terméket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését nézzen be hozzánk vagy érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál a +36(1)204 66 42, +36(1)204 66 43-as telefonszámokon, illetve a safe@banktech.hu e-mail címen.