www.carschool.hu – Budapest autósiskola

A www.carschool.hu oldalon, egy olyan kiváló budapesti autóiskolával ismerkedhetsz meg, mely kedvező áron nyújt tanulói számára, magas színvonalú oktatást, mellyel sikeresen elvégezhető a jogosítvány megszerzéséhez szükséges vizsga.

[wp_ad_camp_1]

Az R-Keresztúr Budapest autósiskola biztosítja a tanulni vágyóknak a különböző kategóriás képzések elvégezését, valamint még a Gki “C”, “D” alap és továbbképzés lehetőségét. Ezek mellett nálunk helyben, az orvosi alkalmassági és vöröskeresztes tanfolyam is elvégezhető. Igény szerint gyorsított elméleti és gyakorlati képzést nyújtunk, valamint több tanpályán való gyakorlási lehetőséget biztosítunk, a sikeres kresz vizsgázó vagy átvett tanulói számára. A sikeres kresz vizsga után, az autósiskolánk, akár 1 héten belül, a kocsira kerüléséről is gondoskodik. Mi garantáljuk tanulóink számára a 100%-os felkészültséget, amit több mint 1000 leoktatott diákunk bizonyít.

Most akciós ajánlatainkon belül, a „B” kategóriás jogosítványhoz szükséges elméleti oktatást ingyenesen igénybe veheted, valamint az a „A” és “A1” típusú engedélyhez szükséges elméleti tanításunkat is rendkívül kedvező áron elérheted. Jelentkezz tanfolyamaink egyikére, garantáljuk, hogy nálunk vidám hangulatban és szuper oktatói csapatban sajátíthatod el a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tudást. Ha szeretnél többet megtudni autóiskolánkról, illetve árainkról, keress bennünket a +36 30 214 88 65, +36 30 972 63 66-os telefonszámon, vagy írj e-mailt a carschool@carschool.hu címre. Weboldalunkon lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre, mellyel, az első közt értesülhetsz a következő tanfolyam időpontjáról, valamint az aktuális kedvezményeinkről és további információkról, a jogosítvány megszerzésével kapcsolatban.