Xshot Bogártámadás puska

A fiúgyermekek körében nagyon élvezetes játéknak számít a puskákkal való lövöldözés, az udvari játékok, és ha még ehhez egy társ is csatlakozik, akár egy egész napot is eltölthetnek a szabad levegőn.

[wp_ad_camp_1]

Az Xshot Bogártámadás puska, dupla csővel, gyorstüzelő szettben elérhető a www.jatek-webaruhaz.hu oldalon. Vásárolja meg gyermeke számára ezt a kiváló készletet, melyben megtalálható az Xshot dupla csövű fegyver és egy gyorstüzelő pisztoly. Továbbá a csomag tartalmaz még 5 bogarat és 24 szivacslövedéket is. A játék 7 éves kortól javasolt. Minőségében első osztályú termék, strapabíró és a szabadban is nyugodtan használható. Ezzel a játékszerrel a fiúgyermekek a legmenőbb rovarirtónak érezhetik magukat, és megszabadíthatják a Földet a világuralmat akaró bogaraktól. A játék lényege, hogy a dupla csövű fegyverrel és a gyorstüzelő pisztollyal a színes bogarakat kell célpontba venni és azokat a szivacslövedékkel levadászni. A készlettel ketten is tudnak egyszerre játszani, mellyel még élvezetesebbé és izgalmassá válik a játék idő.

Xshot Bogártámadás puska

Xshot Bogártámadás puska

Ez a játékszer ideális ajándék lesz olyan fiúgyermekek számára, akik szeretik a csapatjátékokat, az udvaron való szaladgálást, a bogarakat és a fegyverrel való lövöldözést. Rendeljen egy ilyen nagyszerű terméket, akár azonnal gyermeke számára, és mi rövid időn belül házhoz is szállítjuk. A Póny Játék Webáruházban minden márkás és menő játékra rábukkanhat. Állandóan bővítjük készletünket, így nálunk már a legújabb és legnépszerűbb szuperhősök, mesefigurák, járművek és ügyességi játékok elérhetőek. Itt minden korosztály számára megtalálhatja a kedvencet. Több ezres darabos minőségi kínálatunkból, könnyedén válogathat. Kedvező árainkkal, pénztárca kímélő áron tud gyermeke számára örömet szerezni.