Zuhanyra szerelhető vízszűrő online rendelése egyszerűen

Amikor belép a zuhany alá, a meleg víz és a gőz kinyitja a pórusokat. Bőre sokkal jobban szívja be a vizet, ha meleg, nedves környezetben van (ezért a szappan és bőrápoló termékek gyakran arra utasítják, hogy meleg vízzel leöblített bőrre vigye fel.) Ez azonban azt is jelenti, hogy bőre sokkal hajlamosabb a vegyszerek és szennyeződések felszívódására zuhanyozás közben.

Zuhanyra szerelhető vízszűrő elérhető a wellnetviztisztito.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és megtalálhatja a legjobb vízszűrőket olcsón. A klór alacsony molekulatömegű, és fürdés közben könnyen átjut a bőrön és a véráramba. Ezenkívül belélegezhető gázként is felszabadul. Valójában, ha 10 percig zuhanyozunk klóros vízben, akkor több klórnak vagyunk kitéve, mint 10 pohár klóros víz megivása közben. A klórt az önkormányzati vízkezelő központok használják az ivóvíz fertőtlenítésére és biztonságosabbá tételére a városszerte. Amikor a klór baktériumokkal érintkezik, az oxidációnak nevezett folyamaton keresztül lebontja azokat. Ha klórt viszünk be a vízforrásba, akkor gyenge sav, az úgynevezett hipoklórsav keletkezik. A hipoklórsav képes áthatolni a baktériumok sejtfalán, és belülről kiirtani. A klór rendkívül erős fertőtlenítőszer, és megvédi a városi vizet a patogén baktériumoktól és a káros mikroorganizmusoktól.

Azonban miután betöltötte fertőtlenítő szerepét, semmi előnye, ha klórt hagy a vízben. Köztudottan kellemetlen íze van, így a víz éles, fanyar szagot és erős kémiai ízt hagy maga után. Továbbá egyre gyakoribb, hogy az önkormányzatok a klór mellett ammóniát is használnak a vízellátás kezelésére. Ez klóramin nevű kémiai mellékterméket hoz létre. A klóraminok a felelősek a híres „medencevízszagért”. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel még ma a wellnetviztisztito.hu weboldalt.