A legjobb gyógynövényes alvássegítő

A melatonin segít a nyugodt alvásban. A melatonin egy hormon, amelyet a szervezetünk természetesen termel – de az alvászavarokkal küzdők nem biztos, hogy a megfelelő időben termelnek belőle elegendő mennyiséget.

Gyógynövényes alvássegítő, mert a Vitaminstore-nál tisztában vagyunk azzal, hogy mindannyiunknak más-más szükségletei vannak, különösen, ha alvásról van szó. Fedezze fel a rendelkezésre álló melatonin-kiegészítők széles választékát, és tanulja meg, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek. Nem mindenki reagál ugyanúgy a melatonin-kiegészítőkre. Vannak, akiknek erősebb dózisokra van szükségük, míg másoknak kisebb mennyiségre van szükségük ebből az alvásserkentő hormonból. A megfelelő melatonin-kiegészítés biztosítása érdekében számos adagot és készítményt kínálunk. Tehát nem számít az igényeid, nyugodt leszel. Mindannyiunknak mások az igényei, különösen, ha alvásról van szó. Egyesek számára gondot jelent az alvás. És ezért kínálunk időzített melatonin termékeket. Ezek a készítmények lassan felszabadítják a melatonint, hogy segítsenek tartós, pihentető alvásban – egész éjszaka.

A melatonin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek az alvási szokások szabályozásán túl segítik a szervezetet. Hogy ezeket a tulajdonságokat még tovább erősítsük, melatonin-kiegészítőinket vitaminokkal és ásványi anyagokkal állítottuk össze, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt, antioxidáns védelmet nyújtanak és így tovább.