Profi edzésterv kezdőknek online!

Vannak, akik ihletet kapnak attól, hogy másokat hagyományos edzőteremben látnak, mások szeretik a fitneszstúdiók egyéni megközelítését, vannak akik pedig szívesebben edzenek saját otthonukban. A jó hír az, hogy minden típusú helyszínhez kaphat edzőt.

Edzésterv kezdőknek elérhető az ncse.hu weboldalon, ezért ha ön is személyre szóló edzéstervet keres kezdő szinten, akkor nézzen be hozzánk bátran, nem fogja megbánni. Az első alkalom az edzőteremben nem kell ijesztő legyen. Mindenkinek más okai vannak az edzőteremhez való csatlakozásra. És sok ember aggódik a berendezés használata miatt, ha még soha nem edzett edzőteremben. Ezek a kezdő edző termi edzések ideálisak különféle célok eléréséhez, akár fogyni, vagy zsírt égetni szeretne, akár az izom- és erőnléte szeretne dolgozni. Ne felejtse el, hogy az edző termi tagsághoz hozzátartozik egy szakértő személyi edzővel való betanítás is, szóval hozza ki vele a legtöbbet.

Minden edzés 45 perctől 1 óráig tartson, és mindig hagyjon 48 órát az edzések között, hogy pihenjen és megfelelően felépüljön. Tehát a hétfő-szerda-péntek rutin a legtöbb ember számára jól működik. Kezdőként a legjobb, amit tehet, ha a súlyspektrum alsó végén kezdi, és addig halad felfelé, amíg el nem éri a maximális korlát kb. 60/70%-át. Így nagyjából fogalma lesz arról, hogy mihez kezdjen, és hetente lassan, apránként növelheti a súlyokat. Mik azok az ismétlések és sorozatok? Az ismétlés azt jelenti, hogy hányszor ismétel meg egy adott gyakorlatot, míg a sorozat azt jelenti, hogy hány kört hajt végre. Tehát ha 10-szer emel fekvenyomással, az „egy sorozatban 10 ismétlést” jelent. Ha tart egy rövid szünetet, majd ismét megteszi ugyanezt, akkor „két 10 ismétléses sorozatot” teljesít. Amennyiben többet tudna meg erről, nem árthat benézni az ncse.hu weboldalra.