Sport1 műsorok az interneten

A Sport 1 egy kizárólag sportcélú tévécsatorna Csehországban, Romániában, Szlovákiában és Magyarországon. 2014. november 5-től a Sport 1 leállította a műsorszolgáltatást Romániában. A Sport 1 televíziót 2000-ben indították el Magyarországon, és 2006 óta folyamatosan bővül Európában. A televíziós közvetítés Budapesten indult.

[wp_ad_camp_1]

Sport1 műsor elérhető a musor.tv weboldalon, tehát keressen fel minket bátran, ha önt is érdekelné a sportcsatorna műsora és meg szeretné nézni, hogy holnap vagy a hétvégén milyen sportműsorokat nézhet.  A Sport TV és két csatornája, a Sport 1 és a Sport 2 parádés ajánlattal kezdte a 2020-as évet: itt láthattuk a magyar férfi kézilabda-válogatottat a januári Európa-bajnokságon, és klubcsapatainkat a Bajnokok Ligájában, de más szempontból is a futball abszolút elitje jelent meg. Az év izgalmasan kezdődött a kézilabda világában is. Januárban, pontosan 9 és 26 között Ausztriában, Norvégiában és Svédországban rendezték meg a férfi Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott Oroszország, Dánia és Izland ellen játszott az első csoportkörben. Az eseményt csak a Sport TV közvetítette hazánkban és voltak mérkőzések a Sport 1 és a Sport 2 csatornákon is egyaránt. A csúcsesemény után újra elkezdődött az élet a Bajnokok Ligájában a koronavírus megjelenéséig.

Természetesen a Sport 1 tévéműsor nem lenne teljes a legnépszerűbb sport, a futball nélkül. A Spanyol Kupában a Barcelona és a Real Madrid egymással, és a többi spanyol topcsapattal küzd meg. A kontinens elitcsapatai ott vannak az Európa Ligában is, a Salzburg, a Manchester United, az AS Roma és az Arsenal is látható. De ott van a Bundesliga és a Német Kupa is. Ha még ennél is több részletet és információt tudna meg a sport1 műsorairól és megtekintené e kezdési időpontokat kattintson a musor.tv-re.